1. Aflever altid i snor og tag den ikke af. Dette er grundet sikkerheden for din egen hund.
  2. Vi gør vores bedste for at din hund har det godt når den er hos os. En god ting er at have en afslappet holdning til afleveringen, så smitter det af på din hund. Alle hunde er forskellige og nogle er selvfølgelig meget nervøse eller stresser meget og det er vi vant til at håndtere.
  3. En klip/trim tager et sted mellem 2-3 timer. Det kan variere fra gang til gang pga. det er levende væsner vi står med og det skal være på deres præmisser, telefonen kan ringe meget eller andet.
  4. Husk at samle efterladenskaber op i gården eller ved parkering.
  5. Sørg for at holde hunden filterfri, da der ellers kan forekomme filtergebyr. En god måde at tjekke det på er ved at bruge en føntørre. Den kan dele pelsen så det er nemmere at se. Brug først en karte og derefter en kam ved børstning.
  6. Hav gerne hunden i kort snor omkring området ved disken, da det er så ærgerligt når der bliver tisset op af tingene.
  7. Er der andre i salonen når i kommer, så vent venligst udenfor. Vi kommer og henter jer så hurtigt vi kan.
  8. Bestil gerne en tid fra gang til gang, da der oftest er ca 3 mdr ventetid. Omkring ferier kan der være længere ventetid.
  9. Lider jeres hund af allergi bedes i informere om dette, så vi ikke kommer til at give dem godbidder de ikke må få. Tag gerne jeres egne med. Er der allergi for parfume så tag gerne jeres egen shampoo fra dyrlægen med.
  10. Husk vi lukker kl.15. Det kan forekomme at klokken bliver lidt mere, da det er levende dyr vi står med. Hvis andet ikke er aftalt vil der blive pålagt et gebyr på 125 kr pr. påbegyndt kvarter efter kl.15.15 pga for sen afhentning. 
  11. Kommer i hjem og finder en tot eller andet som jeg har overset, bedes i kontakte mig med det samme. Jeg vil meget gerne rette op på det. Der må max gå 5 dage efter klip før fejlen rettes, da pelsen allerede på en uge vil være vokset en del og vind og vejr kan gøre det svært at rette op.