For at mindske risikoen for smitte mindst muligt er der her nogle retningslinjer:

I henhold til COVID-19, håber vi vores kunder vil tage hensyn. Hvis man har været på ferie ser vi helst at man kommer med mundbind på. Har man symptomer bedes man venligst blive hjemme, husk at afmelde din tid i så god tid som muligt.

Der må kun være én kunde af gangen og I bedes derfor vente udenfor hvis der er andre kunder i butikken. Vi beder jer vise hensyn og holde afstand på svalegangen. Der er opsat sprit i butikken som i meget gerne må benytte jer af. HUSK MUNDBIND!

Når hunden afleveres må i gerne give en kort information om hvad der skal ske. Er der brug for en mere uddybende samtale bliver det over telefonen. Selvom vi elsker en god hyggesnak, frabedes dette i disse tider, så hver enkelt kunde er i butikken i så få minutter af gangen som muligt. Man må meget gerne komme så tæt på sin tid som muligt, så vi kan undgå flere som kommer samtidig. Ingen kunder må være på området bag disken. Det er kun for personale og hundene.

For at mindske smitte bedst muligt foretrækker vi betaling med MobilePay, så vi har mindst mulig kontakt med hinanden. Har man kun mulighed for at bruge dankort vil vi selvfølgelig sørge for at desinficere terminalen efter brug så den er klar til den næste.
Vi håber vi sammen kan tage hensyn og mindske smitten.