For at mindske risikoen for smitte mindst muligt er der her nogle retningslinjer:

I henhold til mulig opsving af COVID-19 håber vi vores kunder vil tage hensyn. Hvis man har været på ferie ser vi helst at man venter 14 dage, med at komme med sin hund. Har man symptomer bedes man venligst blive hjemme, husk at afmelde din tid.

Der må kun være én kunde af gangen og I bedes derfor vente udenfor hvis der er andre kunder i butikken. Vi beder jer vise hensyn og holde afstand på svalegangen. Der er opsat sprit i butikken og vi som personale vil bære handsker når vi tager imod hundene.

Når hunden afleveres må i gerne give en kort information om hvad der skal ske. Er der brug for en mere uddybende samtale bliver det over telefonen. Selvom vi elsker en god hyggesnak, frabedes dette i disse tider, så hver enkelt kunde er i butikken i så få minutter af gangen som muligt. Alle hunde skal være afleveret mellem 7.30-11.00.

For at mindske smitte bedst muligt foretrækker vi betaling med MobilePay, så vi har mindst mulig kontakt med hinanden. Har man kun mulighed for at bruge dankort vil vi selvfølgelig sørge for at desinficere terminalen før og efter brug.